Головна » Події » ПОЛЬСЬКІ БІБЛІОТЕКАРІ НА БОГОРОДЧАНСЬКІЙ ЗЕМЛІ
10:52
ПОЛЬСЬКІ БІБЛІОТЕКАРІ НА БОГОРОДЧАНСЬКІЙ ЗЕМЛІ
фото ПОЛЬСЬКІ БІБЛІОТЕКАРІ НА БОГОРОДЧАНСЬКІЙ ЗЕМЛІ

В рамках візиту делегації з Воєводської публічної бібліотеки ім. Е.Смулки з міста Ополє 25 серпня польські колеги відвідали Богородчанську ЦБС.
Директор ЦБС Марія Краховська та працівники центральної районної та дитячої бібліотек поділилися досвідом роботи з місцевою громадою, популяризації книжкових видань, організацією та проведенням районної акції „Мистецтво одного села".
У бібліотеці с. Жураки польські фахівці мали нагоду познайомитися з формами і методами роботи сільського філіалу, діяльністю любительського клубу „Журацька господиня", на засіданнях якого члени клубу діляться секретами своїх кулінарних рецептів. Гості також помилувалися виставкою рушників місцевих майстринь.
Коротка довідка про бібліотеку-філію с. Жураки, завідувачка Сенеджук З. М.
Книгозбірня щорічно обслуговує понад 600 користувачів, з них - 165 дітей.
Чимало цікавих та змістовних заходів до ювілейних, пам'ятних дат проведено бібліотекою для різних категорій читачів. Вона активно приймає участь у підготовці та проведені великих заходів до державних свят, по збереженню народних традицій народу.
Заслуговує уваги кропітка праця Сенеджук З.М. із збору матеріалів про талановитих людей села під час проведення акції „Мистецтво одного села", при вишиванні Рушника єдності Богородчанського району. Всі матеріали змістовно підібрані та оформлені в тематичні альбоми.
Всю свою роботу бібліотека проводить спільно з усіма установами на селі, церковною громадою. Бібліотека-філія активно приймає участь у проведенні районних та обласних конкурсів.
При бібліотеці створений та активно діє любительський клуб „Журацька господиня".

Всі зображення до публікації ПОЛЬСЬКІ БІБЛІОТЕКАРІ НА БОГОРОДЧАНСЬКІЙ ЗЕМЛІ
Категорія: Події | Переглядів: 1057 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/9