Головна » Події » СНІД: ЗНАТИ, ЩОБ ЖИТИ
16:08
СНІД: ЗНАТИ, ЩОБ ЖИТИ
фото СНІД: ЗНАТИ, ЩОБ ЖИТИ
Саме цій важливій темі була приурочена година спілкування з молоддю представників бібліотечної і медичної галузей району. Саме навколо цієї теми між ними й точилася розмова. У такому повчальному та пізнавальному заході взяли участь хлопці і дівчата з Богородчанського будівельного ліцею, бібліотекар цього навчального закладу Марія Олещук, лікар-інфекціоніст районної лікарні Лілія Федорів.
Зі вступним словом до присутніх звернулася ведуча зустрічі бібліотекар Марія Пороговська. Вона зауважила, що СНІД - це болюча рана суспільства, тому важливим сьогодні є озброєння молоді знаннями та навичками, що сприятимуть збереженню і поліпшенню стану їхнього здоров'я.
3 великою цікавістю ліцеїсти слухали також й лікаря-інфекціоніста Лілію Федорів. Лілія Антонівна доступно розповіла ліцеїстам про вагомий вплив на їхнє життя та репродуктивне здоров'я статевої поведінки.
 А бібліотекар ліцею Марія Олещук представила цікаву виставку під назвою «СНІД! Не залишаймось байдужими».
 З оглядом літератури «Україна та ВІЛ-СНІД» ознайомила присутніх бібліотекар центральної  районної бібліотеки Марія Сем'янів.
Отож, багато корисної інформації з почутого і побаченого на зустрічі почерпнули  молоді люди. Адже краще застерегти, попередити біду, аби потім не поповнити ряди ВІЛ-інфікованих хворих.

Категорія: Події | Переглядів: 1470 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/13