Головна » Духовна криниця » ЗУСТРЧ З ГУМОРИСТОМ
17:32
ЗУСТРЧ З ГУМОРИСТОМ
фото ЗУСТРЧ З ГУМОРИСТОМ
У читальній залі центральної районної бібліотеки відбувся літературний вечір, приурочений 70-літньому ювілею відомого сміхотворця, члена Національної спілки письменників України Ігоря Гаврилюка. Присутні у залі мали змогу поспілкуватися з автором, почути в його виконанні деякі твори, в також більше дізнатися про творчість цієї людини. Для читачів була організована книжкова виставка "Дотепно, влучно, дошкульно".
Бібліотекар читального залу районної бібліотеки Марія Пороговська ознайомила присутніх з біографією та творчим доробком обдарованого письменника, серед яких популярними є збірки "Пунктуація кохання", "Малі діти - великий клопіт", вибрані твори "Збираниця".
Ігор Гаврилюк родом з Калущини. Він є автором багатьох літературних пародій, віршованих і прозових сатиричних творів, гуморесок, епіграм, байок та віршів для дітей. Його твори дуже актуальні, оскільки автор художньо досліджує й доносить до читача злободенні питання сучасності, а ліричний герой письменника озброєний тонким почуттям гумору.
Гуморески та пародії Ігоря Гаврилюка викликали хвилю сміху й бурхливі оплески у слухачів. Вони отримали багато позитивних емоцій, адже Ігор Гаврилюк читав твори, які вважає найкращими у своєму доробку, зокрема пародії. Це саме той жанр, в якому його талант розкрився найповніше, найбільш оригінально та самобутньо. Саме у пародіях автор знайшов себе, тут він елегантно-вигадливий, дотепний, гострий і смішний.
На вечорі виступив місцевий поет Іван Гаврилко, який щиро подякував організаторам заходу за прекрасну можливість поспілкуватися з відомим гумористом і привітав гостя своїми віршами.
На згадку Ігор Гаврилюк подарував центральній районній бібліотеці кілька своїх нових книг.
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 1360 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/14