Головна » Події » СІМ'Я - ДУХОВНИЙ СКАРБ УКРАЇНИ
14:19
СІМ'Я - ДУХОВНИЙ СКАРБ УКРАЇНИ
фото СІМ'Я - ДУХОВНИЙ СКАРБ УКРАЇНИ
У читальному залі центральної районної бібліотеки відбувся вечір-вогник молодих сімей. У затишній атмосфері сімейні пари згадували, як вони познайомилися, як ставали на весільний рушничок, як здійснювали перші подружні кроки, як раділи народженню діток... У кожної сім'ї вже складається своя історія, зароджуються свої традиції, поступово накопичується досвід у вихованні дітей. Тож їм було цікаво і корисно поділитися з іншими своїми думками про суть сімейного життя, про перші самостійні і надзвичайно відповідальні кроки в ньому, а також запозичити щось для себе.
Лідія і Роман Матлюки, Олександра і Сергій Бориси, Тетяна і Андрій Павлушинські, Мар'яна і Микола Криховські, Ірина і Віктор Тимощуки поєднали свої долі, як вони розповіли, на засадах любові. І перекопані, що кожна сім'я тримається саме завдяки цьому благородному почуттю. Воно ж бо є основою спільного щастя, джерелом натхнення, бажання створювати навколо себе атмосферу добра, затишку, душевної теплоти. Воно ж бо – поштовх до продовження роду. Плодами взаємолюбові згаданих пар є Давидик Матлюк, Назарчик Борис, Юлечка Павлушинська, Олечка Криховська, Максимко Тимошук.
Ведучі зустрічі бібліотекарі Марія Пороговська і Марія Сем'янів ставили перед присутніми запитання щодо виховання своїх синочків і донечок, впливу батька і матері на формування їх характерів, розвиток важливих умінь і навичок. Пропонувались також розважальні конкурси, які знадобляться молодим батькам у спілкуванні з дітками, урізноманітнять проведення вільного часу з ними, розвиватимуть уяву про світ. Наголошувалося під час зустрічі і на тому, що щастя будь-якої сім'ї - у її ж руках, що родина - це та пристань, у якій вчаться шанувати свій рід, свою землю, а дім - це те місце, де тебе завжди чекають, де ти відчуваєш увагу і турботу дорогих твоєму серцю людей. І треба все це шанувати й оберігати, мов найдорожчий скарб.
Про теплі і ніжні стосунки між запрошеними подружжями розповіли світлини із сімейних альбомів, які учасники зустрічі розглядали неквапно, намагаючись у зафіксованих фотографами митях побачити гармонію і невипадковість одруження. Молоді пари мали можливість показати на зустрічі і свої пісенні й танцювальні таланти, позмагатися у гуморі й дотепності.
А начальник відділу сім'ї, молоді спорту РДА Марія Фанига вручила подружжям пам'ятні подарунки, які знадобляться їм у побуті.
Всі зображення до публікації СІМ'Я - ДУХОВНИЙ СКАРБ УКРАЇНИ
Категорія: Події | Переглядів: 1421 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/17