Головна » Події » ВІТАННЯ І ПІСНІ - БІБЛІОТЕКАРЯМ
15:44
ВІТАННЯ І ПІСНІ - БІБЛІОТЕКАРЯМ
фото ВІТАННЯ І ПІСНІ - БІБЛІОТЕКАРЯМ

У центральній районній бібліотеці відбулося урочисте зібрання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Начальник відділу культури і туризму РДА Галина Канюк та директор централізованої бібліотечної системи Марія Краховська щиро привітали із професійним святом працівників бібліотечних установ району, а потім вручили дипломи переможцям районного конкурсу "Краща бібліотечна виставка, присвячена 155-річчю від дня народження Івана Франка: за I місце провідному бібліотекарю ЦРБ Марії Сем'янів, за II місце - завідувачці Солотвинської бібліотеки-філії Світлані Паневник, за III місце завідувачці Підгірської бібліотеки-філії Оксані Гуменюк. Грамоти отримали також Галина Мойсюк (с. Гринівка), Іванна Гугняк (с. Луквиця), Наталія Стойко (завідувачка відділу комплектування районної бібліотеки), Наталія Труніна (бібліотекар ЦРБ).
Перший заступник голови РДА Василь Добрянський у своєму привітальному слові відзначив важливу роль книги, бібліотекарів у духовному і освітньому розвитку держави. Він вручив грамоти райдержадміністрації та районної ради кращим працівникам бібліотечної системи району – Марії Ярич із Космача, Оксані Соколовій з Росільни, Ганні Хабаль з с.Ластівці, Любові Цинюк – бібліографу центральної бібліотеки та Оксані Дидич – провідному методисту.
Були цього дня і цікаві сюрпризи. У рамках акції «Подаруй бібліотеці книгу», яку незадовго до свята організувала і провела районна організація Партії регіонів, її активісти зібрали близько однієї тисячі книг, а 40 нових видань закупив депутат обласної ради Ігор Лукань. Отож, на згаданому святі голова районної організації Ігор Семків та помічник депутата Денис Бойчук передали ці книги бібліотекам району.
Приємно вразила присутніх депутат обласної ради Ярослава Гоголь, яка презентувала набір іграшкових предметів, призначений для маленьких відвідувачів бібліотек: вони будуть приходити до книгозбірень з батьками і активно проводити свій час, не заважаючи дорослим.
І, звичайно ж, доповнювали свято пісенні номери у виконанні Віри Дашко, Софії Михащук та бібліотекарів Марії Крицької та Оксани Гуменюк з Маркови та Підгір'я.

Всі зображення до публікації ВІТАННЯ І ПІСНІ - БІБЛІОТЕКАРЯМ
Категорія: Події | Переглядів: 2392 | Додав: admin | Теги: день бібліотек | Рейтинг: 5.0/11