Головна » Події » НОВИЙ ПОСІБНИК ДЛЯ МАЙБУТНІХ БУХГАЛТЕРІВ
16:03
НОВИЙ ПОСІБНИК ДЛЯ МАЙБУТНІХ БУХГАЛТЕРІВ
фото НОВИЙ ПОСІБНИК ДЛЯ МАЙБУТНІХ БУХГАЛТЕРІВ

12 листопада 2011 року в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулася презентація навчального посібника «Бухгалтерський облік: теорія та практика у схемах і таблицях», який схвалено Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для використання в професійно-технічних навчальних закладах.
Над навчальним посібником працювала група авторів: старший викладач ліцею Володимир Басараб, директор Івано-Франківського державного коледжу технології та бізнесу Софія Томенчук і директор НМК ПТО в Івано-Франківській області Анна Колобанько.
Присутні на презентації оцінили новий посібник, наголосивши на тому, що він повно, професійно, в поєднанні теорії та практики висвітлює теми, які необхідні для засвоєння курсу «Бухгалтерський облік». Дванадцять тем, розкритих у вигляді схем і таблиць з коментарями до них, дають учням та студентам знання нормативних, методичних та інших інструктивних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку.
Важливо, що в кінці кожної теми є питання для самоперевірки та тематичний кросворд, контрольний тест. Посібник стане у пагоді учням та студентам, підмогою у роботі буде і для викладачів, бухгалтерів та фінансистів.
В доробку Володимира Басараба, нашого земляка, - чотири наукові статті, три навчальні посібники, робочий зошит для проведення практичних занять з бухгалтерського обліку. Це добрий підсумок семирічної викладацької роботи і старт до нових здобутків, - наголосила ведуча презентації бібліотекар читальної зали Марія Пороговська.

Всі зображення до публікації НОВИЙ ПОСІБНИК ДЛЯ МАЙБУТНІХ БУХГАЛТЕРІВ
Категорія: Події | Переглядів: 1447 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/10