Головна » Події » Закон про тебе і для тебе
18:14
Закон про тебе і для тебе
фото Закон про тебе і для тебе
Під такою назвою у Богородчанській школі №1 у рамках тижня правових знань відбулася година правознавства. Захід організували і провели працівники школи, районної бібліотеки та районного суду. Зі вступним словом виступила бібліотекар читального залу Марія Пороговська. Між учнями школи і помічником суду Любою Круліковською зав'язалася цікава розмова.
Під час діалогу школярі дізналися про свої права та обов'язки, отримали вичерпну інформацію щодо різних аспектів судочинства в Україні: відповідальність неповнолітніх за скоєне - за статтями Кримінального, Адміністративного, Цивільного кодексів України; порядок розгляду справ у суді; специфіку судочинства на районному рівні.
Юрист навела конкретні приклади вчинених неповнолітніми на території району правопорушень та злочинів, прокоментувала обрані для них міри покарання.
Учні цікавилися, де і як можна  здобути юридичну освіту, запитували про деталі судових справ, які стосуються неповнолітніх.
Зустріч пройшла у приязній атмосфері. А головне - залишила  помітний слід у свідомості хлопців і дівчат, адже вони глибше пізнали світ юридичних професій, отримали справжній урок правових знань.

Категорія: Події | Переглядів: 1177 | Додав: biblioteka | Рейтинг: 5.0/4