Головна » Події » ДИВОСАД МАРІЇ ГОГОЛЬ
20:22
ДИВОСАД МАРІЇ ГОГОЛЬ
фото ДИВОСАД МАРІЇ ГОГОЛЬ

Свою поезію презентувала учням 10-11 класів Богородчанської школи № 1 ( класні керівники Стасюк М.М., Басанець В.В.) поетеса із Саджави Марія Гоголь. Організували та провели зустріч центральна районна та шкільна бібліотеки.
У поетичному доробку Марії Гоголь є три збірки – «Намисто душі», «Дивосад», «Серпанки літа». Читаючи їх, відчуваєш трепет ніжної і ранимої душі поетеси, проглядаєш чарівний світ її ліричного героя і безмежне царство кохання. Кожен поетичний рядок Марії Гоголь пронизаний щирою любов'ю до рідної землі, отчого дому, до батьків і дітей. Її задушевні вірші вражають своїм глибоким змістом, мудрістю, теплом. Бо це - глибокі роздуми про життя, сповідь про сокровенне, розмірковування про вічне і святе, сподівання на добро і вірність. Її вірші покладено на музику. Пісні, які створила Марія Гоголь, виконують як відомі українські співаки, так і аматори районної сцени. Про це розповіла завідувачка шкільної бібліотеки Ганна Криховська, знайомлячи учнів з миловидною творчою особистістю Марією Гоголь.
Марія Гоголь прочитала свої вірші, вірші своєї любої мами Наталії Михайлівни Галабури та донечки Іванни, щиро і відверто відповіла на запитання дітей. Дивовижна поезія глибоко вразила і зворушила дитячі душі. Адже з її легкої руки лягають на папір чудові поетичні рядки, які не можуть залишити байдужим нікого.

Всі зображення до публікації ДИВОСАД МАРІЇ ГОГОЛЬ
Категорія: Події | Переглядів: 1994 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/10