Головна » Події » ДЕСЯТЬ УРОКІВ ДОБРА І ЛЮБОВІ
15:43
ДЕСЯТЬ УРОКІВ ДОБРА І ЛЮБОВІ
фото ДЕСЯТЬ УРОКІВ ДОБРА І ЛЮБОВІ
У Божих заповідях відображена християнська досконалість. Чому вони були, є і будуть завжди актуальні? Бо досконалі з будь-якого огляду. Закони, написані людьми, якими б вони не були бездоганними, згодом перестають бути актуальними, особливо при суспільно-політичних, культурних змінах. Тому маємо будувати своє життя на непорушній скелі Божих заповідей.
Годину спілкування "Десять заповідей Божих - десять уроків добра і любові" проведено у центральній районній бібліотеці. На захід було запрошено священика отця Івана Мачкодеру, учнів Богородчанської школи №1, вчителів. Вступним словом годину спілкування відкрила провідний бібліотекар відділу обслуговування Марія Сем'янів.
Отець Іван разом з ведучою заходу Марією Пороговською у доступній формі дали роз’яснення кожної із десяти заповідей Божих. А для того, щоб присутні краще засвоїли їх, на мультимедійній дошці було продемонстровано матеріали даної тематики.
Година спілкування була підсилена уривком із Хресної дороги «Молитва Ісуса Христа на Оливковій горі» у виконанні Галини Магас.
Немає сумніву, що захід допоміг присутнім глибше осягнути кожну із заповідей для їхнього життя.
Всі зображення до публікації ДЕСЯТЬ УРОКІВ ДОБРА І ЛЮБОВІ
Категорія: Події | Переглядів: 1146 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/9