Головна » Духовна криниця » СВІТ ВІЧНИХ ЦІННОСТЕЙ
11:37
СВІТ ВІЧНИХ ЦІННОСТЕЙ
фото СВІТ ВІЧНИХ ЦІННОСТЕЙ
В читальному залі центральної районної бібліотеки відбулося чергове засідання літературно-мистецької світлиці «Духовна криниця»: театрально-літературний колаж "Театр - світ вічних цінностей" (до Міжнародного дня театру)
Про витоки українського театру, які  сягають давніх народних свят і обрядів, розповіли ведучі світлиці Марія Сем'янів та Василь Говдяк.
Приємно вразив монолог про театр  Галини Магас, керівника народного театру.
Захоплююче зіграли сценку зустрічі Михайла Гурмана та Анни Задорожньої з драми Івана Франка "Украдене щастя" Ольга Пушкарська і Олександр Кульчак.
Свої творчі здібності у ролі Марусі Чурай досить майстерно розкрила Марія Рудик у сцені "Сповідь" з відомого роману у віршах Ліни Костенко "Маруся Чурай".
Вдало дебютували у народному театрі зі сценкою з комедії Михайла Старицького "За двома зайцями" Марія Попович і Тарас Ровенко .
Напрочуд цікаво і реалістично драматичну сцену з поеми Лесі Українки "Одержима" зіграли Марія Сем'янів (у ролі Міріам) і Володимир Мазур (у ролі Месії).
Неабияке емоційне задоволення отримали присутні від поезій у виконанні Руслани Битківської, гуморесок, які читав Тарас Ровенко.
Для користувачів організано книжкову-ілюстативну  виставку "Театр - реклама вічних цінностей".
Всі зображення до публікації СВІТ ВІЧНИХ ЦІННОСТЕЙ
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 1455 | Додав: admin | Теги: література, міжнародний день театру | Рейтинг: 5.0/18