Головна » Події » ПЕРШІ КРОКИ ДО УСПІХУ
13:16
ПЕРШІ КРОКИ ДО УСПІХУ
фото ПЕРШІ КРОКИ ДО УСПІХУ
Не кожній дитині судилося стати видатним художником, музикантом, співаком, поетом або артистом, але кожна може відкрити в собі творця. І завдання бібліотеки – допомогти їй у цьому, адже без творчої діяльності неможливий розвиток і формування особистості. 
В рамках проведення Всеукраїнського тижня юнацької книги в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася поетична майстерня, під час якої   молоді талановиті поети нашого району поділилися своїми здобутками:
 
 Василина Барабаш, закохана в поезію і танці. В 2005 році вийшла перша поетична збірка «Віночок юної музи», пише про маму, Україну, природу;

Ілона Іванків, перший свій вірш «Канікули» написала в 7 років. Пише вірші, які спонукають дорослих до роздумів;

Олександр Лешків, надихнула заздрість від того, що пише однокласниця і отримує гарні оцінки. Він спробував писати і йому це вдалося не тільки в творчості, а й в навчанні. Любить писати про природу, красивих дівчат, школу;

Оксана Іванів, почала писати вірші в школі. З того часу ні на мить не покидає мистецьку справу. Натхнення до творчості є любов до рідної землі, отчого дому, до чистої краси природи та кохання.

Літературними критиками поетичного слова молодих поетів були: Ярослав Ткачівський, поет, прозаїк, пісняр і гуморист, сатирик і журналіст, Член національної спілки письменників України, відповідальний секретар Івано-Франківської обласної організації НСПУ, лауреат літературної премії Т. Мельничука та ім. Миколи Лукаша, неодноразовий переможець Всеукраїнських поетичних конкурсів у номінаціях «інтимна лірика», Лауреат міської премії в галузі журналістики і літератури ім. І. Франка, Іван Гаврилович – член Національної спілки письменників України, поет, журналіст та поціновувачі поезії старшокласники ЗОШ № 5. На зустрічі звучали вірші учасників літературної майстерні Марії Вайно, молодих талановитих поетів, у їхньому виконанні.
Всі зображення до публікації ПЕРШІ КРОКИ ДО УСПІХУ
Категорія: Події | Переглядів: 1169 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1