Головна » Події » УКЛІН ТОБІ, ЛЮБА НЕНЬКО
10:38
УКЛІН ТОБІ, ЛЮБА НЕНЬКО
фото УКЛІН ТОБІ, ЛЮБА НЕНЬКО
В районній дитячій бібліотеці зібрались учні 5-6 класів Богородчанської ЗОШ І-ІII ст. №1 на свято "Ми матір називаємо святою" і запросили на  нього своїх найрідніших людей - матерів.
Ведучі бібліотекар Тетяна Павлушинська та учениця Наталія Федорів розпочали захід розповідями про історію започаткування свята. Їх поетичними привітаннями матерям доповнили учні Олександра Рокоманюк, Оля Філіпська, Андрій Слободян, Йордана Руденко, Оля Грималюк, Іван Говдяк та піднесли матерям весняні квіти.
Під час заходу прозвучали легенди, народні прислів'я та приказки про маму, розповіді про оспівування образу матері художниками, поетами, письменниками. Все це органічно перепліталося з художніми номерами у виконанні дітей.
З великою увагою присутні слухали колискову та пісню "Чорнобривці" у виконанні гурту дівчат. Зворушливим було виконання пісні на слова Бориса Олійника "Пісня про матір" Анни - Марії Литовчук.
 Всю свою любов до матері передала в пісні Валерія Маслій.
 Чудовим доповненням до свята стала гра на сопілці Назарія Красія та Каріни Гаврилів на гітарі. Приємним подарунком для матерів став власний вірш Олі Вірсти, поетичні рядочки подарувала своїй бабусі Аня Мороз, легенду про матір розповіла Іванка Герасимович, а малюнки для своїх мам намалювали Марійка Маслій та Аня Ломака.
На завершення свята присутні ознайомилися з книжковою виставкою "Найсвятіше в світі слово – мати".
Свято пройшло в теплому дружньому колі, адже найкращі слова і пісні діти дарували своїм найдорожчим людям - матерям.
Організаторами заходу були працівники шкільної та районної дитячої бібліотек і самі ж діти.
Всі зображення до публікації УКЛІН ТОБІ, ЛЮБА НЕНЬКО
Категорія: Події | Переглядів: 1058 | Додав: admin | Теги: матуся, мама, День Матері | Рейтинг: 5.0/3