Головна » Події » СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ БІБЛІОТЕКАРІВ
15:53
СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ БІБЛІОТЕКАРІВ
фото СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ БІБЛІОТЕКАРІВ

17 травня методичним відділом центральної районної бібліотеки   проведено семінар-практикум «Сучасна система обслуговування читачів як складова поліпшення іміджу публічної бібліотеки».
Методичну консультацію «Роль публічних бібліотек у соціокультурній орієнтації користувачів» та методичні поради «Шляхи підвищення іміджу сільської бібліотеки» подали методист Наталія Климів та провідний методист районної бібліотеки Оксана Дидич.
Бібліотекар відділу обслуговування Наталія Труніна ознайомила присутніх з рекомендаціями «Бібліотечне обслуговування молоді в сучасних реаліях».
Під час професійного спілкування завідуючі бібліотеками-філіалами сіл Росільна, Ластівці, Кривець та Солотвино (О.Соколова, Г.Хабаль, Л.Сапіжак, С.Паневник) поділилися досвідом роботи з питань традицій та інновацій обслуговування читачів та ролі бібліотеки як інформаційно-культурного центру в житті сільської громади.
Вже традиційним стало проведення на семінарі практичних занять. Під час проведення «Ділової гри» учасники поділилися на кілька груп: бібліотечні працівники, користувачі-боржники та експерти, які оцінювали вміння ведення бесід, логічність поведінки бібліотекаря під час розмови, правильність застосованих бібліотекарями санкцій у відповідності із діючим законодавством, ерудицію, тактовність бібліотекарів, знання ними інструктивно-регламентуючої і юридичної документації.
Під час дайджесту «Новинки в бібліотеки» завідуюча відділом комплектування Наталія Стойко ознайомила бібліотекарів з новими надходженнями в книгозбірні.

Категорія: Події | Переглядів: 1381 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0