Головна » Події » ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ БІБЛІОТЕК
11:30
ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ БІБЛІОТЕК
фото ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ БІБЛІОТЕК

Питання збереження бібліотечного фонду, хід проведення його інвентаризації та оформлення результатів розглядалося на семінарі бібліотечних працівників, який відбувся на базі бібліотеки-філії с. Жураки.
Семінар відкрила сільський   голова Марія Бабчук, яка ознайомила присутніх з історією, перспективами соціально-культурного розвитку села,   розповіла про співпрацю громади і закладів, які знаходяться на території населеного пункту.
Розгорнутий аналіз стану бібліотечних фондів району зробила завідуюча відділом комплектування районної бібліотеки Стойко Наталія. Вона надала консультацію «Види та форми обліку бібліотечного фонду» та рекомендації «Інвентаризація книжкових фондів у сільських бібліотеках».
Оглядово-методичні рекомендації «Традиційні та нові підходи формування інформаційних ресурсів» озвучила  методист районної бібліотеки Наталія Климів.
Під час професійного спілкування були обговорені такі питання як: «Робота з дублетними, непрофільними документами, наявними у фонді», «Пошуки шляхів оновлення фондів в умовах недофінансування бібліотек», «Формування та розкриття фонду документів для зони сімейного читання у бібліотеці» та ін..
В рамках семінару відбулася презентація книжкової виставки «Нехай укусить Вас бджола…», яку представляла дружина бджоляра з села Журак Зіна Василівна Кріцак. Вона розповіла присутнім про  продукти бджолярства та їхні цінні властивості.
В ході роботи були підбиті підсумки конкурсу-презентації «Творчі таланти бібліотекарів» та інтернет-фестивалю «Це цікаво для місцевої громади».

Всі зображення до публікації ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ БІБЛІОТЕК
Категорія: Події | Переглядів: 1396 | Додав: admin | Теги: книга, бібліотека, збереження книжкового фонду | Рейтинг: 4.7/6