Головна » Духовна криниця » СЕРПАНКИ ЛІТА МАРІЇ ГОГОЛЬ
13:24
СЕРПАНКИ ЛІТА МАРІЇ ГОГОЛЬ
фото СЕРПАНКИ ЛІТА МАРІЇ ГОГОЛЬ
Поезія Марії Гоголь – це чисте джерело, яке наповнює і благословляє цей світ любов’ю, красою, неповторністю. Кожен прочитаний вірш торкається глибини серця, залишає помітний слід в душах читачів.
2 серпня, у ювілейний день народження  поетеси, до читального залу районної бібліотеки завітали члени літературно-мистецької світлиці "Духовна криниця", літератори, творчі люди району, завідуючі сільськими книгозбірнями, щоби щиро, без зайвого пафосу привітати ювілярку і висловити на її адресу слова глибокої вдячності за поетичний талант.
Ведучі зустрічі бібліотекар Марія Сем'янів та завідуючий будинком культури с. Горохолина Володимир Дубів, шанувальники творчості Марії Гоголь - завідуюча відділом культури і туризму РДА Галина Канюк, письменник Василь Бабій, поетеса і художниця із Солотвина Надія Гут, активна читачка Мар'яна Сем'янів, депутат районної ради Марія Рудик, завідуюча бібліотекою с. Космач Марія Ярич розповіли про ювілярку у різних іпостасях: талановита поетеса, майстриня-вишивальниця, аматор вокального мистецтва, учасниця ансамблю "Горлиця" Саджавського будинку культури, любляча мати і дружина, турботлива донька, гарна господиня... Всюди встигає, все їй удасться. Бо, як сама зізнається, живе з Богом у серці, постійно працює над собою. 
Та  найбільше привітань їх винуватиця отримала саме від "Горлиці" та "Чарівних бойківчанок", а всіх присутніх полонили прекрасні голоси, що звучали в унісон. Приємні емоції викликало художнє читання керівника народного театру районного Палацу культури Галини Магас, яка продекламувала декілька творів іменинниці у власній інтерпретації. Виконання у стилі модерн захопило глядачів, які відкрили для себе і нову Марію Гоголь, і нову Галину Магас.
Присутні в залі мали можливість переглянути книжково-ілюстративну виставку "Дивосад Марії Гоголь" та виставку робіт ювілярки "Руками створена краса". 
Всі зображення до публікації СЕРПАНКИ ЛІТА МАРІЇ ГОГОЛЬ
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 2078 | Додав: admin | Теги: поезія Марії Гоголь | Рейтинг: 5.0/15