Головна » Події » ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ-ЦЕНТРУ У БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ СЕЛИЩА СОЛОТВИНО
16:17
ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ-ЦЕНТРУ У БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ СЕЛИЩА СОЛОТВИНО
фото ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ-ЦЕНТРУ У БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ СЕЛИЩА СОЛОТВИНО
7 грудня у Солотвинській бібліотеці відбулася надзвичайна подія – відкрився Інтернет-центр з вільним доступом до мережі Інтернет користувачів бібліотеки завдяки програмі «Бібліоміст».
Відкриття Інтернет-центру – важливий крок в розвитку бібліотечної справи. Відтепер жителі селища зможуть вільно користуватись послугами Інтернету.
Багато привітань та побажань отримала бібліотека в цей день, адже на свято було запрошено багато гостей.
Працівників бібліотеки та відвідувачів з важливою подією привітали: селищний голова Роман Боднарчук, меценати Богдан Возний та Василь Бабійчук, депутат районної ради, директор НВК Мирослав Гуменяк, голова райкому профспілки працівників культури Марія Сем’янів та заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Надія Вінтоняк.
На свято завітав народний депутат України Юрій Дерев’янко, який сказав, що з відкриттям Інтернет – центру бібліотека робить великий крок вперед, а також запевнив, що буде підтримувати та допомагати у всіх починаннях «Сучасної бібліотеки». 
В рамках  заходу було  проведено вікторину «Чи знаєте ви, Інтернет?», а також присутні  мали можливість ознайомитись із численними можливостями програми «Бібліоміст».
Свято супроводжувалося виступами учасників художньої самодіяльності учнів Солотвинського НВК.
Всі зображення до публікації ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ-ЦЕНТРУ У БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ СЕЛИЩА СОЛОТВИНО
Категорія: Події | Переглядів: 1148 | Додав: admin | Теги: програма Бібліоміст, бібліотека, відкриття Інтернет-центру | Рейтинг: 0.0/0