Головна » Події » ТЕАТРАЛЬНИЙ КАЛАМБУР В КРАЇНІ МЕЛЬПОМЕНИ
14:35
ТЕАТРАЛЬНИЙ КАЛАМБУР В КРАЇНІ МЕЛЬПОМЕНИ
фото ТЕАТРАЛЬНИЙ КАЛАМБУР В КРАЇНІ МЕЛЬПОМЕНИ
28 березня  в районному Палаці культури відбувся "Театральний каламбур в країні Мельпомени" у рамках святкування   Міжнародного дня театру, за сприяння депутата районної ради Марії Рудик (автор і режисер Галина Магас). Це не просто професійне свято митців, це свято багатьох віддано закоханих глядачів-театралів. Тому радо зустрічали гостей в театральній кав’ярні.
 При перегляді театральних сцен панувала захоплююча атмосфера творчості. Авторами були втілені нові оригінальні бачення творів. Яскраві костюми і декорації теж не залишились поза увагою глядачів.
Глядачі змогли побачити міні-виставу за твором В. Дмитренка "Кум-мірошник, або Сатана в бочці" у виконанні аматорів народного тетру  Тетяни Науменко та Олександра Кульчака, послухати філософські роздуми за творами Г.Сковороди у виконанні Володимира Мазура.
Урізноманітнив свято, розвеселивши глядачів своїми гуморесками, Тарас Ровенко. 
Колектив  Горохолинського будинку культури (керівник Володимир Дубів) також не розчарував присутніх на святі своєю грою, продемонструвавши міні-виставу М.Старицького "По модньому". 
Переглядаючи сценки відомих творів, ти на хвилину перестаєш відчувати дійсність і переносишся думками в минуле, починаєш переосмислювати своє життя. Адже недарма сказав класик: «Весь світ – театр».
Завершив свято Василь Ковальчук, вручивши винуватцям театральну амфору, та побажавши, щоб вона завжди була наповнена новими ідеями і планами, щоб на їхніх прем’єрах завжди було людно, цікаво і весело. 
В рамках заходу було організовано книжкову виставку "О, мій театр, чарівний маг!"
Всі зображення до публікації ТЕАТРАЛЬНИЙ КАЛАМБУР В КРАЇНІ МЕЛЬПОМЕНИ
Категорія: Події | Переглядів: 1390 | Додав: admin | Теги: міжнародний день театру | Рейтинг: 5.0/11