Головна » Події » ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З Я. ТКАЧІВСЬКИМ У САДЖАВІ
10:38
ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З Я. ТКАЧІВСЬКИМ У САДЖАВІ
фото ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З Я. ТКАЧІВСЬКИМ У САДЖАВІ
4 серпня у бібліотеці-філії с. Саджава відбулася літературно-пісенна зустріч "Поезія життя у храмі мого серця".
На зустріч із читачами, шанувальниками поетичного слова, завітав відомий прикарпатський поет, прозаїк, пісняр, журналіст, член Національної спілки письменників України Ярослав Ткачівський.
Кожен з присутніх на заході мав змогу торкнутися душею чарівного світу поезії митця, щиро і відверто поспілкуватися з гостем на творчі і життєві теми. Читці Любов Цюпа, Тетяна Кіф'як, Аліна Смеречук, а також місцева поетеса Марія Гоголь декламували інтимну лірику, яка спонукала усіх до роздумів над одвічними цінностями, сенсом нашого буття.
Лунали пісні на слова Ярослава Ткачівського у виконанні незмінного учасника різноманітних концертів і фестивалів, вокального жіночого ансамблю "Горлиця" Будинку культури с. Саджава (художній керівник Петро Середюк).
Активними були і наймолодші учасники зустрічі учні Саджавської ЗОШ І-III ст. Христина Петрів, Ольга Мороз, Дмитро Тимішак, яким до душі творчість знаного у літературних колах області пана Ярослава.
Захід надовго запам'ятається його учасникам, адже спілкування з майстром слова не тільки збагатило кожного духовно, а й додало наснаги до життя і щоденних справ.
Всі зображення до публікації ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З Я. ТКАЧІВСЬКИМ У САДЖАВІ
Категорія: Події | Переглядів: 1719 | Додав: admin | Теги: письменник, Я.Ткачівський, пісняр, поет, бібліотека-філія с. Саджава | Рейтинг: 5.0/8