Головна » » СУЧАСНЕ БАЧЕННЯ І ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СТРАТЕГІЇ ПІДТРИМКИ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ
19:03
СУЧАСНЕ БАЧЕННЯ І ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СТРАТЕГІЇ ПІДТРИМКИ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ
фото СУЧАСНЕ БАЧЕННЯ І ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СТРАТЕГІЇ ПІДТРИМКИ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ
6 листопада в центральній дитячій бібліотеці відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему «Сучасне бачення і тенденції розвитку стратегії підтримки дитячого читання».
Його початком стала презентація нової збірки віршів для дітей Марти Войцехівської – Павлишин «Посиденьки для маленьких».
Зі вступним словом про авторку та її творчість виступила перед присутніми заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Надія Вінтоняк. 
Нова збірка віршів  Марти Войцехівської-Павлишин розкриває маленьким читачам світ природи, в якому тварини, комахи, рослини спілкуються і допомагають один одному. 
Авторка зачитала присутнім декілька віршів з книги. Вони дуже цікаві за змістом та легкі для сприймання. Тож книга стане хорошим подарунком для дітей.
В ході семінару бібліотечні працівники обговорювали питання дитячого читання та виховання у дітей високих моральних, духовних, естетичних цінностей і розвитку їх творчих здібностей за допомогою книги. Про те, як краще донести її до читача, використовуючи цікаві нові форми роботи говорили завідуюча науково – методичним відділом і методист  обласної бібліотеки для дітей Марія Костів та  Ірина Головацька. 
Своїм досвідом роботи поділилися бібліотечні працівники району Марія Сікора (Солотвино), Оксана Соколова (Росільна), Ганна Хабаль (Ластівці).
Цікавим для присутніх став масовий захід – літературна стежка «Співці дитячих таємниць», присвячена творчості дитячих письменників – ювілярів: Віри Багірової, Грицька Бойка та Анатолія Костецького. Підготували його працівники центральної дитячої бібліотеки та учні 4 – А класу (класовод Дирів Г.М.) Богородчанської школи № 1.
Мандруючи літературною стежкою разом з бібліотекарями Тетяною Павлушинською та Іриною Кудибин діти глибше пізнали творчість своїх улюблених письменників, з великим задоволенням читали їхні вірші, скоромовки та відгадували загадки.
Семінар пройшов в творчій робочій атмосфері.

Всі зображення до публікації СУЧАСНЕ БАЧЕННЯ І ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СТРАТЕГІЇ ПІДТРИМКИ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ
Переглядів: 1194 | Додав: admin | Теги: Марта Войцехівська-Павлишин, Посиденьки для маленьких, семінар бібліотечних працівників, дитяче читання | Рейтинг: 0.0/0