Головна » Події » ЗУСТРІЧ
19:08
ЗУСТРІЧ
фото ЗУСТРІЧ
Європейська інтеграція і членство в Європейському Союзі є стратегічною метою  України тому, що це є найкращим способом реалізації національних інтересів, побудови економічно розвинутої і демократичної держави, зміцнення позицій у світовій системі міжнародних відносин.
Для України європейська інтеграція - це шлях модернізації  економіки, подолання технологічної відсталості, залучення іноземних інвестицій і новітніх  технологій, створення нових робочих місць, підвищення конкурентної спроможності  вітчизняного товаровиробника, вихід на світові ринки, насамперед на ринок ЄС. Саме ці перспективи розвитку для України  стали темою для обговорення під час зустрічі заступника голови районної державної адміністрації Ігоря Семківа з бібліотечними працівниками району. Заступник голови районної державної адміністрації Ігор Семків повідомив учасникам робочої зустрічі, що Президент України Віктор Янукович наголошує, що ці питання, які стоять у програмі відносин між Європейським Союзом та Україною, стабільно вирішуються. Підписання Договору про асоціацію з Європейським Союзом буде вигідне не лише Україні, а й іншим державам Євразійського регіону, державам-учасницям Співдружності Незалежних Держав, переконаний Президент України Віктор Янукович.
«Ми повинні на місцях підтримувати позицію Глави держави та створювати всі механізми для впровадження процесів євроінтеграції» - підкреслив Ігор Семків.


Категорія: Події | Переглядів: 813 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3