Головна » Події » ДАРУЮЧИ-ЗБАГАЧУЄМОСЬ
15:52
ДАРУЮЧИ-ЗБАГАЧУЄМОСЬ
фото ДАРУЮЧИ-ЗБАГАЧУЄМОСЬ
19 грудня святкуємо очікуване всіма свято – День Святого Миколая.
Надвечір'я святого Миколая з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. Великий Чудотворець у супроводі янголів обходить усіх і допомагає здійснювати їхні мрії. Він не тільки кладе під подушки забавки та цукерки, а й вкладає в наші серця велику любов до ближніх. Дарувати любов один одному - це благо, що дав нам Господь, а навчив це робити Святий Миколай.
Про це розповідали присутнім бібліотекарі Марія Пороговська та Марія Вірстюк під час прес-огляду«Народні традиції і звичаї Прикарпатського краю», який проведено 19 грудня у читальній залі центральної районної бібліотеки.
Вітаємо усіх краян зі святом Миколая. Запрошуємо на перегляд книжкових надходжень, подарованих Вами та хочемо щиро подякувати: Василю Бабію, Володимиру Уманцю, Богдану Середюку, Тарасу Парфану, Івану Жирику, Надії Пораді, Оксані Цівці, Ларисі Клименко, Нестору Мартинцю, Ярославу Ткачівському, Марії Вайно, Роману Ковалю, Юрію Дерев’янку, Леоніду В’ялову, Віктору Портенку, Василю Романюку, Вірі Годомич, Олексію Ровенку, Богдану Тихому, Івану Кметюку,  Ігорю Семківу та всім-всім не названим, хто долучається до такої потрібної усім доброї справи.
Категорія: Події | Переглядів: 808 | Додав: admin | Рейтинг: 4.9/17