Головна » Події » ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ...
15:57
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ...
фото ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ...
27 лютого 2014 року на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Богородчанах відбулося поминальне віче «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ...», присвячене вшануванню пам’яті героїв, загиблих на Київському Майдані. Цього дня на центральній площі Богородчан зібралося кілька тисяч людей: депутати місцевих рад, сільські, селищні голови, керівники підприємств, організацій і просто небайдужі жителі району. 
Віче розпочалося з поминальної панахиди за загиблими, яку відправили священики всіх конфесій району.
Марія Рудик, ведуча заходу, депутат районної ради, голова ГО «Майдан» Марія Рудик у своєму виступі поіменно згадала всіх, хто віддав своє життя за права та свободи Української держави у протистоянні із злочинним режимом Януковича, згадала жителів району, які отримали поранення в акціях спротиву протягом 18-20 лютого та подякувала всім жителям  району, хто долучився до допомоги київському Майдану.
Перед учасниками зібрання виступили голова районної ради Михайло Головчук, депутат районної ради Василь Гуляк, активісти Майдану. За їх пропозицією всі присутні на віче вшанували пам’ять героїв Майдану хвилиною мовчання.


Всі зображення до публікації ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ...
Категорія: Події | Переглядів: 1135 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4