Головна » Події » ПОСІБНИК-ПОМІЧНИК
10:40
ПОСІБНИК-ПОМІЧНИК
фото ПОСІБНИК-ПОМІЧНИК

9 квітня в читальному залі відбулася презентація навчально-методичного посібника «Основи статистики». Автори – Володимир Басараб, Марія Рогів, Олександра Шеремета. На зустріч завітали студенти  Івано-Франківського державного коледжу технології та бізнесу,  Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника, учні Богородчанського професійного будівельного ліцею.
Марія Пороговська, бібліотекар читального залу представила  присутнім роботу та авторів посібника.
 Володимир  Басараб, викладач спецпредметів Богородчанського професійного будівельного ліцею, викладач циклової комісії фінансових дисциплін Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу; спеціаліст першої категорії, старший викладач, здобувач наукового ступеня, розповів про колектив авторів, який працював над випуском, а також сказав, що даний посібник схвалений та рекомендований Міністерством освіти і науки України для використання в професійно-технічних  навчальних закладах та ВНЗ I-II рівнів акредитації. 
Марія Рогів, методист професійного будівельного ліцею, викладач історії, географії та економіки; викладач-методист, підкреслила, що даний посібник має гриф Міністерства освіти і науки України, розповіла про свою працю над виданням.
Олександра Шеремета, голова циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу, викладач статистики, спеціаліст вищої категорії, розповіла про історію створення навчально-методичного посібника..
Христина Рогацька, Євгенія Середа, учні професійного будівельного ліцею та Анатолій Носенко, студент Івано-Франківського державного коледжу технології та бізнесу, оцінюючи посібник, були одностайні в тому, що він повно, професійно, методично, в поєднанні теорії та практики висвітлює теми, які необхідні для засвоєння курсу «Основи статистики».

 

Всі зображення до публікації ПОСІБНИК-ПОМІЧНИК
Категорія: Події | Переглядів: 1039 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4