Головна » Події » ПРЕЗЕНТАЦІЯ
15:53
ПРЕЗЕНТАЦІЯ
фото ПРЕЗЕНТАЦІЯ

9 квітня  в  читальному залі відбулася презентація  робочого зошита для проведення лабораторно-практичних робіт з предмету (дисципліни) «Бухгалтерський облік», який схвалений та рекомендований Міністерством освіти і науки України для використання в професійно-технічних навчальних закладах та ВНЗ (Лист № 14.1/12 – Г-124 від 18.04.2013 р.)
Презентували роботу автори: Діана Шеленко,  кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і аудиту та Володимир Басараб, викладач Богородчанського професійного будівельного ліцею.  Робочий зошит підготовлений відповідно до програми з дисципліни «Бухгалтерський облік» навчального плану молодших спеціалістів та кваліфікованих робітників, затвердженого Міністерством освіти та науки України. Діана  Шеленко сказала, що це видання відповідає вимогам державних стандартів з даної професії і його можна використовувати не тільки в училищах, а й у коледжах та університетах.
Присутні на презентації оцінили   робочий зошит, були одностайні в тому, що він повно, професійно, в поєднанні теорії та практики висвітлює теми, які необхідні для засвоєння курсу «Бухгалтерський облік», зокрема: суть, предмет, методи та принципи бухгалтерського обліку, бухгалтерський баланс, рахунки та подвійний запис, документація та регістри бухгалтерського обліку, облік грошових коштів, облік заробітної плати, облік основних засобів та виробничих запасів, формування доходів та витрат підприємства, бухгалтерська та фінансова звітність. Дванадцять тем, розкритих у вигляді схем та таблиць з коментарями до них, дають учням та студентам знання нормативних, методичних та інших інструктивних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку.
Важливо, що в кінці кожної теми є питання для самоперевірки та тематичний кросворд,  контрольний тест. Одне слово, робочий зошит стане добрим учителем і помічником для учнів ПТНЗ та студентів ВНЗ І-ІY рівнів акредитації. Підмогою у роботі буде він і для викладачів.
Учасники презентації,  Олександра Шеремета, викладач статистики Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу, Марія Рогів, методист Богородчанського професійного будівельного ліцею, Наталія Цюпа, майстер виробничого навчання з професії "Оператор комп'ютерного набору; оператор",  студенти Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника, Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу, учні Богородчанського будівельного ліцею  щиро раділи за своїх колег та викладачів.

 

Категорія: Події | Переглядів: 1517 | Додав: admin | Рейтинг: 4.3/6