Головна » Події » МАТЕРИНСТВО - НАЙВИЩА СВЯТІСТЬ НА ЗЕМЛІ
15:43
МАТЕРИНСТВО - НАЙВИЩА СВЯТІСТЬ НА ЗЕМЛІ
фото МАТЕРИНСТВО - НАЙВИЩА СВЯТІСТЬ НА ЗЕМЛІ

В літературно-мистецькому клубі "Пролісок», що діє при шкільній бібліотеці Богородчанської школи I-III ст. № 1, відбулося  сімейне свято «Материнство – найвища святість на землі» (за мотивами творів Т.Шевченка), куди  були запрошені мами, бабусі, батьки членів клубу, вчителі, а також  бібліотекарі центральної районної та дитячої книгозбірень.
Ведучими свята були  учні школи Ольга Мотрич та Андрій Слободян. 
Вірші Т.Шевченка читали Йордана Руденко, Мар’яна Струтинська, Валерія Котик, Ірина Лис.
Члени клубу Марія Мартинець, Мар'яна Олексин, Михайло Каралаш, Юлія Руденко  читали авторські вірші, які присвятили своїм батькам.
Пісні дарували присутнім Юлія Руденко, Марія Мартинець, Мар’яна Олексин.
Надія Іванівна Мартинець, бабуся Марії Мартинець,  говорила про сімейні цінності, а також про роль та значення книги і, зокрема, творів Т.Шевченка в їхній родині.
Ірина Мотрич  розповіла  про роль книги в розвитку творчих здібностей та   подякувала організаторам за цікавий та змістовний захід.
Марія Сем’янів, провідний бібліотекар центральної районної бібліотеки, подякувала членам клубу за їхню збірку «Іду з дитинства до Тараса». 
Огляд літератури «Тепло сімейного вогнища» провела Тетяна Павлушинська, бібліотекар дитячої бібліотеки.
Всі присутні мали можливість переглянути книжкову виставку «Тепло сімейного вогнища», фотовиставку «Всією сім’єю в бібліотеку», проект «Шевченко про сім’ю».

 

Всі зображення до публікації МАТЕРИНСТВО - НАЙВИЩА СВЯТІСТЬ НА ЗЕМЛІ
Категорія: Події | Переглядів: 1071 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0