Головна » Події » РАЙОННИЙ CЕМІНАР
18:09
РАЙОННИЙ CЕМІНАР
фото РАЙОННИЙ CЕМІНАР

25 вересня на базі бібліотеки – філії с. Глибоке відбувся районний семінар бібліотечних працівників «Стратегія розвитку бібліотеки для дітей як осередок інтелектуального і духовного розвитку особистості".
Розпочався він з молитви та божого благословення настоятеля храму Святого Дмитрія отця Володимира Савчина.
Зі вступним словом та програмою роботи семінару виступила Надія Вінтоняк, заступник директора ЦБС по роботі з дітьми. В подальшій роботі семінару взяли участь працівники обласних бібліотек.
З консультацією «Сучасні стратегії інтелектуального і духовного розвитку дитини» перед присутніми виступила Марія Костів, завідуюча науково – методичним відділом обласної дитячої бібліотеки, в якій звернула увагу бібліотечних працівників на нові цікаві форми роботи з книгою, її популяризації серед юних читачів. Цікавою та доповнюючою була консультація «Публічна бібліотека і користувач: формування та підтримка якісного читання», яку провела Оксана Качорак, завідуюча відділом абонемента обласної наукової бібліотеки ім. І. Франка.
Досвідом роботи в цьому напрямку з своїми колегами поділились Марія Скрипник та Ольга Богославець, завідуючі бібліотеками – філіями сіл Монастирчани та  Дзвиняч.
Увазі учасників семінару був запропонований цікавий та змістовний захід на духовну тематику підготовлений юними читачами бібліотеки. Всі присутні з великою цікавістю оглянули народознавчу кімнату – музей та книжкові виставки в бібліотеці. Семінар пройшов в творчій, робочій атмосфері.

 

 

 

 

Всі зображення до публікації РАЙОННИЙ CЕМІНАР
Категорія: Події | Переглядів: 845 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0