Головна » Події » ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР
23:15
ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР
фото ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР

24 вересня 2014 року, на базі Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва відбувся обласний семінар «Бібліотека і молодий читач: завдання, напрацювання і перспективи співпраці» для бібліотечних працівників, що працюють з юнацтвом. Від Богородчанської ЦБС в семінарі взяла участь Марія Сем'янів, провідний бібліотекар відділу обслуговування.
"Сьогодні бібліотека розширює сферу своєї діяльності. Сучасний бібліотекар є новатором, педагогом, психологом, креативно мислячою людиною. Бібліотечні працівники активно презентують нові ідеї та форми роботи" – сказала Світлана Шаган, директор обласної бібліотеки для юнацтва, відкриваючи семінар бібліотек.
«Сучасна література для молодих: книжкові розсипи та читацькі уподобання», в формі консультації та книжкової виставки «Міні - маркет сучасної книги» провела Наталія Іванова, завідувачка відділом абонементу обласної бібліотеки для юнацтва.   
На виставці представлені книги Світлани Талан «Помилка», «Коли ти поруч»; Олени Печорної «Грішниця», «Кола на воді»; Ірен Роздобудько «Мандрівки без сенсу і моралі», «ЛСД»,  які є найпопулярнішими в читачів та молодий струмінь у літературі Андрій Любко, Таня Малярчук, Любко Дереш і Софія Андрухович.
Відбулася зустріч учасників семінару з директором видавництва «Лілея – НВ» Василем Іваночком.
«Періодичні видання в структурі інформаційних потреб користувачів» наочно популяризувала в своєму виступі Оксана Шинкаренко, завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом обласна бібліотека для юнацтва.
Учасники семінару ознайомилися з літературними журналами обласної бібліотеки для юнацтва, тематичною виставкою періодичних видань «Вітер мандрів кличе допитливих" та літературним  дефіле за сторінками журналу «Дніпро».
Бібліотекарі взяли активну участь в майстер-класі «Що читає бібліотекар?» заповнивши анкети «Читає бібліотекар  – читають всі» та «Читаючий бібліотекар».

 

Всі зображення до публікації ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР
Категорія: Події | Переглядів: 836 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1