Головна » Події » ВЕЛИЧ НАРОДНОГО ДУХУ
19:31
ВЕЛИЧ НАРОДНОГО ДУХУ
фото ВЕЛИЧ НАРОДНОГО ДУХУ

На свято Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо 72-ту річницю створення Української Повстанської Армії. Вона уособила в собі звитягу кращих синів і дочок українського народу, які у роки воєнного лихоліття виборювали свободу і незалежність нашої держави. З нагоди річниці створення Української Повстанської Армії центральна районна бібліотека пропонує переглянути книжково-ілюстративну виставку „Історія УПА: велич народного духу”, на якій представлено багато цікавих як вітчизняних, так і діаспорних матеріалів з історії УПА.
Користувачів бібліотеки зацікавить багатотомне зібрання „Літопис УПА", наукові дослідження вчених та краєзнавців Прикарпаття, зокрема унікальне видання „Реабілітовані історією", книги про визначних діячів визвольного руху, альбоми повстанських світлин, спогади наших краян - вояків УПА та багато інших документів.
Самовіддана і мужня боротьба УПА заслуговує всенародного визнання і пошанування, тому відкривати все нові і нові сторінки історії визвольних змагань на сторінках книг та періодики - це наше увіковічнення пам'яті загиблих вояків УПА.

 

Категорія: Події | Переглядів: 892 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6