Головна » Події » РАЙОННИЙ СЕМІНАР
16:27
РАЙОННИЙ СЕМІНАР
фото РАЙОННИЙ СЕМІНАР

18 листопада в центральній районній бібліотеці  проведено  районний семінар на тему «Інноваційні процеси в роботі бібліотек з організації змістовного дозвілля молоді».  
 Консультації  «Проблема читання серед молоді: сучасний підхід»  та «Соціпкультурні аспекти в роботі з дітьми та молоддю» надали Галина Ребрик, завідувачка методичним відділом Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва, та Людмила Жирик, заступник директора обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Франка. в рамках семінару відбулося професійне спілкування. Поділилися досвідом роботи  за такими темами:
«Героїко-патріотичне виховання молоді» -   Марія Перегінець, Оксана Соколова,   завідувачки  бібліотеками-філіями сіл  Пороги та  Росільна  
«Організація інтелектуального дозвілля юнацтва» -  Світлана Фучко, Марія Котюк, Ольга Данилюк, завідувачки бібліотеками-філіями сіл Забережжя, Глибівка, Дзвиняч
«Надання бібліотечних послуг з використанням Інтернет-ресурсів» - Світлана Паневник, завідувачка бібліотекою-філією № 1 селища Солотвино.
Учасники семінару також обговорили домашнє завдання та взяли участь ув анкетуванні «Читає бібліотекар – читають всі», аналіз якого допоможе визначити коло завдань, над якими  треба працювати в майбутньому для професійного вдосконалення.
Завершився семінар показовим масовим заходом.

 

Всі зображення до публікації РАЙОННИЙ СЕМІНАР
Категорія: Події | Переглядів: 859 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3