Головна » Події » ПРОВОДИ ЗАХИСНИКІВ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ В ЗОНІ АТО
19:58
ПРОВОДИ ЗАХИСНИКІВ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ В ЗОНІ АТО
фото ПРОВОДИ ЗАХИСНИКІВ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ В ЗОНІ АТО

20 січня в фойє районного  Палацу культури відбулися проводи наших захисників, які перебували у відпустках чи на лікуванні, в зону проведення АТО, організований районним  Волонтерським центром спільно з відділом культури, національностей та релігій райдержадміністрації.
«Ці зовсім юні хлопці та чоловіки не раз дивились смерті в очі, лягали спати з думкою про те, що завтра може і не настати. А знаєте чому? Щоб нам з вами снились гарні сни, щоб ми з вами могли бачити як посміхаються діти, як вони дорослішають. В молитвах всіх героїв пригадаємо, живим у Бога будемо щедрості просити. Воскресне дух, ми всіх вас закликаємо, людської пам’яті знов свічку запалити»,  -  такими словами та хвилиною мовчання розпочався захід.
Священики УГКЦ  Івана Богослова о.Іван Мачкодера та о.Михайло Момот дали Боже благословення та помолилися за здоров’я та щасливе повернення бійців. До побажань приєднались Олександр Бойчук, заступник голови райдержадміністрації; Ярослав Паранюк, радник голови облдержадміністрації, депутат районної ради; Галина Канюк, начальник відділу культури, національностей та релігій райдержадміністрації; Людмила та Ярослав Гусаки, Людмила Васильківська, волонтери; Надія Парфан, депутат районної ради; Наталя, дружина бійця Юрія Коваля. Від імені захисників слова подяки організаторам проводів і жителям району виголосили  бійці Ярослав Бойченюк, Юра Коваль, Андрій Гусак та Сергій Федорко.
Святкового настрою перед дорогою захисникам додали виступи прикарпатської співачки Світлани Весни, виконавців Тетяни Бариляк, Кароліни Паранюк, Діани Проць, Юлії Костей, Марічки Черевко, Тетяни Гринішак, Соломійки та Маркіяна Гринишинів, фольк- гурту районного Палацу культури «Ми українці» чоловічого складу хору "Карпатські джерела"(керівник В.Канюк).
Також проводився благодійний ярмарок,  зібрані кошти з якого будуть передані бійцям в зону проведення АТО.

 

Всі зображення до публікації ПРОВОДИ ЗАХИСНИКІВ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ В ЗОНІ АТО
Категорія: Події | Переглядів: 1151 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6