Головна » Події » ДЕНЬ НОВОЇ КНИГИ
18:18
ДЕНЬ НОВОЇ КНИГИ
фото ДЕНЬ НОВОЇ КНИГИ

Кожна нова книга в бібліотеці - це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Нова книга має неповторний запах, приємна на дотик, таємнича за змістом   Саме з цією метою 3 лютого у цетральній районній бібліотеці  пройшов День нової книги «Читай і будь успішним». Для користувачів бібліотеки  в читальному залі та абонементі були презентовані  книжкові виставки нових надходжень «Нові книги - нові відкриття», «Нові книги - поспішіть познайомитись», на яких була представлена  як художня, так і галузева література. До уваги відвідувачів було запропоновано більше  70 екземплярів друкованих видань.
Із цікавістю  відвідувачі бібліотеки прослухали  бібліоекскурс «Книга корисна, коли її читаєш», який провела  Марія Пороговська,  бібліотекар читального залу.
Літературний калейдоскоп «Лабіринтами сучасної української та всесвітньої літератури»  провела бібліотекар абонементу Наталія Труніна, під час якого користувачі мали змогу відкрити для себе нові імена.
Запрошуємо всіх до нашої бібліотеки і сподіваємося, що ви знайдете для себе багато цікавої літератури.
 

Всі зображення до публікації ДЕНЬ НОВОЇ КНИГИ
Категорія: Події | Переглядів: 1503 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6