Головна » Події » КОБЗАРЕВЕ СЛОВО
18:15
КОБЗАРЕВЕ СЛОВО
фото КОБЗАРЕВЕ СЛОВО

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Шевченка. Його слово і нині живе під сонцем України. Кобзареве слово - слово великої любові до свого народу, своєї землі.
6 березня в бібліотека-філія селища Солотвин  провела Шевченківське свято, аби не просто вшанувати пам'ять поета, але й відчути, як через його твори проходить любов до України, народу, рідної мови. А також працівники нашої бібліотеки провели літературну вікторину «У вінок Кобзареві»  з учнями 8 – А класу, тут юнацтво мало змогу позмагатися на кращого знавця життя і творчості поета.
У  рамках заходу  організована книжкова виставка «Ми чуємо тебе Кобзарю, крізь століття, тебе своїм сучасником звемо», яка знайомить  читачів з життєвим та творчим шляхом поета, його літературним і творчим доробком.
Справедливо Великого Кобзаря – народного мислителя та творця, вважають народним пророком… Безсмертна могутня сила його таланту, проникливість і глибина його думки, ніжність його лірики, мужність і пісенність його до своєї Батьківщини, до свого народу. Пам’ять про нього живе і буде жити вічно в серцях українського народу.

 

Категорія: Події | Переглядів: 909 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0