Головна » Події » ДУХОВНА ЗУСТРІЧ З о.ВІТОЛЬДОМ ЛЕВИЦЬКИМ
20:49
ДУХОВНА ЗУСТРІЧ З о.ВІТОЛЬДОМ ЛЕВИЦЬКИМ
фото ДУХОВНА ЗУСТРІЧ З о.ВІТОЛЬДОМ ЛЕВИЦЬКИМ

17 березня в районному Палаці культури відбулася духовна зустріч «З піснею до Бога» з  о. Вітольдом Левицьким, присвячена  кардиналу Мирославу Любачівському та 150-річчю з дня народження митрополита Андрія Шептицького.
В часі Великого Посту це було немов би міні-реколекції, духовні настанови, коротенькі науки-розважання і все це підкріплювалось духовною піснею, яка підносила душі  слухачів до Бога, до Висот, заставляла кожного задуматися, глибше зануритись у своє серце, трішки переосмислити своє життя.
Присутні на зустрічі були зачаровані чудовим співом о. Вітольда, його мудрими розважаннями, в яких він порушив найважливіші проблеми сучасності, розповів, як можна їх успішно вирішувати, знайшовши стежку до Бога, шануючи батька і матір, люблячи ближнього і рідну землю.
Його оксамитовий тенор і емоційно наснажені слова Псалмів, пісень "Свята Марія", "Поклонімося, мій Христе", "Не плач, Рахиле, "Страждальна мати", «Молитва за Україну» та ін.  зворушили серця і дітей, і дорослих.
о. Вітольд Левицький – протоієрей, парох храму Серця Ісуса і Серця  Марії м. Долина, радник Архиєпископа і Митрополита  Івано-Франківської Митрополії УГКЦ, керівник благодійної організації «Любов і милосердя», лауреат I премії VI фестивалю-конкурсу «Пісні незабутого краю». Отець Вітольд втратив зір, але не втратив зору очей свого серця, а його голос, пісні випромінюють тепло і любов Господню, його пісня – це пісня про Бога, це оспіване Євангеліє.
Оксана Вербовська, авторка поетичних віршів, вчитель християнської етики  Богородчанської ЗОШ I-III ст. №2,   Галина Канюк, начальник відділу культури, національностей та релігій райдержадміністрації, Ігор Присяжнюк, учасник молодіжної  християнської спільноти  імені Григорія  Хомишина УГКЦ Івана Богослова щиро дякували отцеві Вітольду Левицькому за прекрасні хвилини духовного спілкування і висловили думку про те, що саме такі заходи будять національну гідність людей, сповнюють вірою в незнищенність українського духу, спонукають до праці задля української справи.
Зустріч із пастирем перетворилася на справжній урок духовності й нікого не залишила байдужим.
Після заходу  охочі мали можливість придбати аудіо диск із піснями о. Вітольда Левицького.

http://olevytskiy.at.ua/index/o_vitold_levickij/0-14

 

Всі зображення до публікації ДУХОВНА ЗУСТРІЧ З о.ВІТОЛЬДОМ ЛЕВИЦЬКИМ
Категорія: Події | Переглядів: 782 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2