Головна » Події » РАЙОННИЙ СЕМІНАР
18:04
РАЙОННИЙ СЕМІНАР
фото РАЙОННИЙ СЕМІНАР

6 травня на базі бібліотеки-філії с. Ластівці пройшов районний  семінар бібліотечних працівників на тему «Національно-патріотичне виховання як фактор консолідації українського суспільства». Гостинно зустріла учасників семінару завідуюча  бібліотекою Ганна Хабаль, познайомивши колег з історією  та організацією роботи книгозбірні в умовах сьогодення. 
На початку заходу директор Богородчанської ЦБС Марія Краховська підкреслила роль  бібліотек на допомогу вихованню патріотичних цінностей у молоді та юнацтва.
Секретар сільської ради с.Старуня Леся Хімчак та завуч Ластівецького НВК I-II ст. Микола Іванущин розповіли присутнім про соціальний розвиток села та тісну співпрацю з школою та іншими установами.
З консультаціями «Сучасна бібліотека і молодь: співпраця заради успіху», «Періодичні видання в структурі інформаційних потреб користувачів» виступили Марія Стасюк, заступник директора обласної бібліотеки для юнацтва, та Оксана Шинкаренко, завідуюча інформаційно-бібліографічним  відділом обласної бібліотеки для юнацтва.
Під час бібліотечного спілкування колеги  завідуючі філіями сіл Бабче, Горохолино, Солотвино, Богрівка, Кривець  Леся Іванчук, Марія Писклинець, Віра Білусяк, Тетяна Боднарчук, Любов Сапіжак поділилися  досвідом своєї роботи.
В рамках семінару відбулася година пам’яті «Пам'ять серця, пам'ять сивини, пам'ять тих, хто не прийшов з війни».

 

Всі зображення до публікації РАЙОННИЙ СЕМІНАР
Категорія: Події | Переглядів: 791 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2