Головна » Події » РАЙОННИЙ СЕМІНАР
17:42
РАЙОННИЙ СЕМІНАР
фото РАЙОННИЙ СЕМІНАР

20 жовтня в читальному залі центральної районної бібліотеки відбувся районний семінар бібліотечних працівників «Бібліографія – засіб освоєння сучасного інформаційного простору». Відкрила семінар Марія Краховська, директор ЦБС. В  роботі семінару  також взяли участь працівники обласних бібліотек.
Консультації «Формування та використання бібліографічних та інформаційних ресурсів» та «Сучасні аспекти формування інформаційної культури юнацтва» провели Алла Габер, завідувачка довідково-бібліографічним відділом ОУНБ ім. І.Франка та  Оксана Шинкаренко, завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом обласної бібліотеки для юнацтва.
Під час години взаємних порад «Бібліографічна робота: реальність і можливості» бібліотекарі ділились своїм досвідом роботи. Про довідково-бібліографічний апарат в бібліотеці та використання його в роботі з користувачами розповіли Ганна Заліська та Марія Котюк, завідувачки бібліотеками-філіями сіл Саджава та Глибівка. «Про роль бібліотеки в інформаційному обслуговуванні населення» - Ганна Рудько, завідувачка бібліотеки-філії с. Манява, «Підвищення інформаційно-бібліографічної культури користувачів-дітей та юнацтва» - Марія Сікора, завідувачка бібліотекою с-ща Солотвино.
Огляд бібліографічних видань центральної районної бібліотеки провела Любов Цинюк, бібліограф центральної районної бібліотеки. 

 

Всі зображення до публікації РАЙОННИЙ СЕМІНАР
Категорія: Події | Переглядів: 778 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3