Головна » Події » ПАРАД КНИГ 2015 РОКУ
15:54
ПАРАД КНИГ 2015 РОКУ
фото ПАРАД КНИГ 2015 РОКУ

Гортаючи книгу – спинись на хвилину
Не просто папір то, не просто слова,
Уважно вдивляйся у кожну сторінку
Й тобі розповість вона справжні дива!

Кожна нова книга в бібліотеці – це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Саме з цією метою 25 грудня в центральній районній бібліотеці    пройшов  День інформації «Парад книг 2015 року». Бібліотека презентувала користувачам свої нові надходження,  близько  80  екземплярів друкованих видань.
Новенькі книжечки в блискучих обкладинках, справді, як гарний десерт. Тому до уваги користувачів бібліотеки   запропоновано    книжково-ілюстративну виставку «Дегустація літературних новинок».
Надзвичайно цікавим був інформ-перегляд «Знайомтесь: серія «Карта світу», який  провела бібліотекар абонементу  Наталія Труніна. Вона ознайомила присутніх з серією, яка  включає в себе кращі зразки сучасної європейської та світової прози кінця ХХ – початку ХХІ століття в українському перекладі. Також до уваги читачів  нові книги суспільно-політичного та гуманітарного характеру, новинки художньої  літератури.  
Бібліотекарі дуже раді такому оновленню, адже тепер зможуть задовольнити вибагливий смак читачів. І хоча у бібліотеці  працює мережа Інтернет, все ж свій дух «сховища безцінного багатства слова» вона ретельно оберігає.   
Запрошуємо до бібліотеки наших читачів, а також усіх, хто бажає розширити кругозір своїх знань.

Всі зображення до публікації ПАРАД КНИГ 2015 РОКУ
Категорія: Події | Переглядів: 717 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/9