Головна » Події » БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ
15:54
БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ
фото БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ

Започаткування підприємництва – це одне з непростих рішень для незайнятих громадян. Чимало безробітних вагаються вступити в непростий світ бізнесу, самому відповідати за забезпечення себе роботою. Допомогти зорієнтуватися в проблемах, правильно відповісти самому собі на всі питання, які виникають в людини і є одним із ключових завдань служби зайнятості.
3 лютого в читальньому залі центральної районної бібліотеки відбувся інтерактивний захід «Бібліотека живої книги. Історія мого успіху», зорганізований Центром зайнятості.
Спеціаліст  з профорієнтації  Центру зайнятості  Тетяна Демчук  акцентувала увагу присутніх на меті та порядку проведення заходу, на який  було запрошено успішних  підприємців в районі -  Світлану Петльову, Любов Сав’юк і Тараса Іванишина, які повірили в себе, в свої можливості і готові ділитися досвідом з тими, хто  також бажає  розпочати власну справу.
Захід відбувався у вигляді діалогу, адже для досягнення успіху кожен досвід є важливим, а думка цінною. Підприємці розповіли присутнім про особливості ведення власного бізнесу, плюси і мінуси, труднощі, які доводилося їм долати в період становлення їхньої власної справи.
Жвава бесіда безробітних з підприємцями переросла у цікаву розмову та низку різноманітних запитань.
Про історію розвитку підприємництва з давніх часів і до сьогодення, тлумачення поняття «підприємець» та «бізнес», та яким повинен бути успішний бізнес і людина, що очолює його,  можна дізнатися із книг,  представлених на книжковій виставці «Ідеї для власної справи».
Також присутні переглянули відеофільм «100 ідей для бізнесу» та отримали пам'ятку користувачу "Поради починаючому бізнесменові".
Побажанням успіху в роботі підприємцям, а безробітним – знайти гідне місце в такій нелегкій, але прибутковій справі, завершився захід.
Інтерактивний захід «Жива бібліотека» корисний не тільки для «читачів», які отримають новий досвід, але й для «книг», адже кожен у цьому світі хоче, щоб його почули та зрозуміли.

Всі зображення до публікації БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ
Категорія: Події | Переглядів: 839 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6