Головна » Події » БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ
15:51
БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ
фото БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ

Що ж штовхає людей ставати на шлях бізнесу? Одних приваблює незалежність, других – можливість займатися улюбленою справою, третіх - прагнення до забезпеченого життя, а деяких – відсутність роботи. Безробітні, які стоять на обліку в центрі зайнятості, мають можливість взяти одноразову виплату допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю. Але перш, ніж стати на шлях підприємництва, необхідно зважити свої можливості, особисті та ділові якості. В цьому теж допомагає служба зайнятості, організовуючи семінари: «Як розпочати свій бізнес», «Від бізнес-ідеї до власної справи», «Семінар з питань організації зеленого туризму» та ін.
17 березня в читальному залі центральної районної бібліотеки  вже вдруге  відбувся інтерактивний захід «Бібліотека живої книги. Історія мого успіху», зорганізований Центром зайнятості.
Спеціаліст  з профорієнтації  Центру зайнятості  Тетяна Демчук  акцентувала увагу присутніх на меті та порядку проведення заходу, на який  було запрошено успішних  підприємців, які займаються різними видами діяльності.  
Галина Івасишин  ділилася досвідом ведення бізнесу у сфері торгівлі схемами, матеріалами для вишивання, вишитими виробами.
Руслан Белюженко  наголосив, що можна займатися декількома видами діяльності, оскільки він починав свій бізнес, надаючи послуги по ремонту телевізорів, а сьогодні займається ще  й розплідником та натаскуванням лягавих собак. А ще залюбки поділився  з присутніми   цікавими моментами зі свого життя.
Бажаючим розпочати власну справу підприємці порадили не боятися ризикувати, змінювати своє життя, вірити у свій успіх та наполегливо працювати для досягнення поставленої мети. Адже рецепт успіху простий - щоб  досягти мети, потрібно не тільки мати знання, але й любити свою справу.
Під час «живого», щирого спілкування  безробітні громадяни отримали відповіді на питання щодо започаткування та ведення бізнесу, зрозуміли, що це вимагає від людини багато зусиль, праці, знань, особистісних здібностей, проте, треба не боятися, а поставити перед собою мету і рішуче й наполегливо йти до неї.
Також учасники заходу  переглянули відеофільм «Моя професія - кінолог» та отримали пам'ятку користувачу "Обираємо професію майбутнього".
На закінчення присутні шукачі роботи подякували  за  своєрідний,  змістовний та  цікавий  захід.

 

Всі зображення до публікації БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ
Категорія: Події | Переглядів: 949 | Додав: admin | Теги: професія, центр зайнятості, бібліотекаживої книги | Рейтинг: 5.0/3