Головна » Події » НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ УКРАЇНИ-2016
17:58
НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ УКРАЇНИ-2016
фото НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ УКРАЇНИ-2016

Протягом всього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає  зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя.
Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує про навколишній світ, про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса. Нерідно книга, прочитана в дитинстві, залишається  в пам’яті на все життя.
5 квітня в центральній дитячій бібліотеці відбувся 2-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач України – 2016». Цей захід вже став традиційним в бібліотеці. У конкурсі взяли участь  кращі читачі бібліотек-філій району, учні 6-7 класів: Катерина  Михайлюк (7 кл. бібліотека-філія с. Хмелівка), Вероніка Чуфус (6 кл., бібліотека-філія с. Ластівці), Валентина Мацюк ( 7 кл., бібліотека-філія  с. Старуня), Анна Малій ( 6 кл., бібліотека-філія с. Грабівці), Христина Вінтоняк ( 7 кл., бібліотека для дітей с-ща Солотвин), Наталія Мельник ( 7 кл., бібліотека-філія с. Підгір’я), Марія Федоришин ( 7 кл. ЗОШ I-III ст.№2, Богородчанська  центральна дитяча бібліотека), Евеліна Домська (6 кл., бібліотека-філія с. Кривець), Юлія Куртяк (7 кл. ЗОШ I-III ст., Богородчанська  центральна дитяча бібліотека), Ліза Озарко, 6 кл., бібліотека-філія с. Старі Богородчани).
Кожен з них прибув з бажанням якнайкраще розповісти про книгу, що найбільше припала до душі, найбільше зацікавила. Тут звучали дитячі враження про книги як уже відомих, так і сучасних українських та зарубіжних письменників. Юні читачі цікаво розповідали про себе, про свої літературні уподобання, показали знання та ерудицію. А ще вони мали змогу перевірити свої знання з літератури,  відповідаючи на запитання невеличкої літературної вікторини.
За всім цим уважно стежили члени журі. Вони звертали увагу на уміння дітей самостійно працювати з книгою, осмислити прочитане, критично аналізувати його та на загальний рівень ерудиції.
Переможцями конкурсу стали: Ліза Озарко,  учениця 6 класу ( бібліотека-філія  с. Старі Богородчани) та  Юлія Куртяк,  учениця 7 класу ЗОШ I-III ст. №1  (Богородчанська центральна дитяча бібліотека).
На завершення конкурсу кожен учасник отримав невеличкий подарунок.

Всі зображення до публікації НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ УКРАЇНИ-2016
Категорія: Події | Переглядів: 865 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2