Головна » Події » ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВІКТОРА ТИМЧЕНКА "МОДЕРНИЙ НАЦІОНАЛІЗМ"
19:16
ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВІКТОРА ТИМЧЕНКА "МОДЕРНИЙ НАЦІОНАЛІЗМ"
фото ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВІКТОРА ТИМЧЕНКА

“Модерний націоналізм. Глобальні катастрофи та як їм зарадити» Віктора Тимченка – книга про підвалини і перспективи націоналістичних рухів у світі – написана українською мовою, але не лише для українського читача. Авторська презентація книги, організована  осередком Цивільного корпусу «Азов», відбулася 30 травня в читальному залі центральної районної бібліотеки.
Демографічний вибух у країнах Півдня призвів до драматичних наслідків для європейської „фаустівської“ цивілізації.
На цьому тлі постають націоналістичні рухи, котрі активно  протистоять імперським мультикультурним експериментам та набирають ваги на світовій арені.
На фактах, простою мовою і з неабиякою логікою автор доводить, що всі мультикультурні проекти історично приречені, а майбутнє належить націоналізмові. Націоналізм - єдиний спосіб для європейців вижити у глобалізованому світі.
Віктор Тимченко проводить межу між націоналізмом і шовінізмом, сильними і слабкими націями, називає союзників і противників націоналістів у їхній боротьбі, а також не обходить гострі питання радикалізму і тероризму. Автор аналізує витоки ідеології глобалізму, її роль у знищенні націй, показує, які шляхи виходу з кризи є в народів.
Стиль автора – гостропубліцистичний і афористичний, часто – провокативний, не залишить байдужим нікого із читачів.
Книга дасть поживу для роздумів і тим читачам, котрі завжди були твердо переконані в хибності націоналістичного світогляду.
Присутні  з великим зацікавленням вислухали розповідь Віктора Тимченка про книжку та його відповіді на запитання учасників.
Сергій Сивачук, голова обласного осередку Цивільного корпусу «Азов», модератор зустрічі, зазначив, що дана книга є дуже актуальною, практикуючою.
Віктор Тимченко народився в Україні. Закінчив Київський університет ім. Тараса Шевченка, за фахом – журналіст. 1990 року переїхав до Німеччини – на батьківщину дружини. Працював на радіостанції “Німецька хвиля”. У Берліні, Гамбургу і Мюнхені видав кілька книг політичної аналітики.
Член Спілки письменників Німеччини.

Всі зображення до публікації ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВІКТОРА ТИМЧЕНКА "МОДЕРНИЙ НАЦІОНАЛІЗМ"
Категорія: Події | Переглядів: 911 | Додав: admin | Теги: книга, Презентація, бібліотека, Віктор ТимченкоМодерний націоналізм | Рейтинг: 5.0/5