Головна » Події » КАЗКОВИЙ ВЕРНІСАЖ
19:27
КАЗКОВИЙ ВЕРНІСАЖ
фото КАЗКОВИЙ ВЕРНІСАЖ

Діти - це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Вони приходять у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю.
День захисту дітей, який відзначаємо щороку 1 червня  – це не тільки веселе свято для самих дітей, але й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в районному Палаці культури відбулося  свято дитинства «Казковий вернісаж». Програма свята дозволила кожному знайти собі справу до душі: подивитися святковий концерт з іграми та розвагами, конкурсами і забавами, навчитися чогось нового на творчому майстер-класі, взяти участь у спортивних змаганнях.
Вихованці позашкільних дитячих закладів представили виставку творчих робіт та провели майстер-класи з вишивки, бісероплетіння, створення квіткових композицій, різьби по дереву. 
Працівники районного центру зайнятості зорганізували  профорієнтаційний вернісаж  «Пізнай свою професію», на якому діти в ігровій формі  змогли ознайомитися з професіями лікаря, поліцейського, бібліотекаря, перукаря, візажиста, манікюрника, офіціанта, телемайстра, фотографа.
Багато теплих привітань було сказано нашим дітям, адже найкраща пора у житті людини - це дитинство, для якого характерні пустощі, розваги, відпочинок, отож побажали їм  міцного здоров'я, позитивного настрою, щирих усмішок і чудового сонячного літа.
А попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас щоднини, окрім неділі. Корисно проводьте свій вільний час. Слідкуйте за анонсами та беріть участь у різноманітних заходах, творчих акціях.

 

Всі зображення до публікації КАЗКОВИЙ ВЕРНІСАЖ
Категорія: Події | Переглядів: 965 | Додав: admin | Теги: свято дитинства, Міжнародний день захисту дітей | Рейтинг: 5.0/6