Головна » Події » КРАЩІ ІЗ КРАЩИХ ЗА СВОБОДУ СМІЛИВО СТАЛИ БЕЗ ВАГАНЬ
19:25
КРАЩІ ІЗ КРАЩИХ ЗА СВОБОДУ СМІЛИВО СТАЛИ БЕЗ ВАГАНЬ
фото КРАЩІ ІЗ КРАЩИХ ЗА СВОБОДУ СМІЛИВО СТАЛИ БЕЗ ВАГАНЬ

Вже два роки поспіль, згідно з Указом Президента України, в нашій державі 14 жовтня відзначають День захисника України. Свято встановлено з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.
13 жовтня в читальному залі центральної районної бібліотеки відбувся поетичний акорд «Ти в моєму серці, Україно, думою Шевченка гомониш» з нагоди Дня Українського козацтва та Дня захисника України.
На заході були присутні воїни АТО, учні школи, волонтери. 
З вдячністю і повагою згадуємо наших предків, які боролися за свободу України…Багато років Україна не знала війни. Наш народ пишався тим, що у буремні 90-ті  Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Два роки тому ми з  вами не знали дуже багатьох слів, пов’язаних з війною, тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій, - зазначили  ведучі заходу Любов Цинюк і Оксана Краховська. 
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів.
Учні Росільнянської ЗОШ I-III ст. Марія Семків, Анастасія Федорів, Христина Ошколуп, Тетяна Канюк, Юлія Гоголь, Василь Данильців, Владислав Гоголь, Владислав Пасічняк, Микола Стецюк декламували вірші патріотичної тематики,  пісні виконували Анастасія Федорів та Тетяна Канюк.
З днем захисника Вітчизни воїнів АТО привітав поет-пісняр, ліквідатор  аварії на ЧАЕС, заслужений діяч естрадного мистецтва України, підполковник Українського реєстрового козацтва Нестор Мартинець, зачитавши свої вірші.
Привітали зі  Днем захисника волонтери Вікторія Римарук, Любов Цинюк, Леся Атаманюк.
Олександр Креховський із с. Хмелівка від воїнів АТО, присутніх на заході, подякував волонтерам за підтримку. 
Переглянули  мультимедійну презентацію «Повертайтесь живими» від Мар'яни Краховської, книжкову виставку "Кращі із кращих за свободу сміливо стали без вагань".

Бібліотека висловлює вдячність Центру зайнятості за надання мультимедійного обладнання та Світлані Писарчук, вчителю Росільнянської ЗОШ І-ІІІ ст.

Всі зображення до публікації КРАЩІ ІЗ КРАЩИХ ЗА СВОБОДУ СМІЛИВО СТАЛИ БЕЗ ВАГАНЬ
Категорія: Події | Переглядів: 844 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5