Головна » Події » Я - ДИТИНА! Я - ЛЮДИНА, ЩО МАЄ СВОЇ ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ!
17:10
Я - ДИТИНА! Я - ЛЮДИНА, ЩО МАЄ СВОЇ ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ!
фото Я - ДИТИНА! Я - ЛЮДИНА, ЩО МАЄ СВОЇ ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ!

6 грудня в Інтернет-центрі центральної районної бібліотеки у рамках Всеукраїнського тижня права проведено тренінг «Я маю право знати свої права», присвячений правам дитини і обов’язкам у суспільстві.
Учні  9 класів  Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 переглянули мультимедійну презентацію  «Я - дитина! Я - людина, що має свої права та обов'язки!», дізналися, на яких сайтах можна знайти інформацію по праву та отримали відповіді на запити: права, захист прав неповнолітніх, де можна працювати підліткам  та одержали інформаційну пам’ятку «Я маю право знати свої права».  
Правовиховна діяльність бібліотеки базується на різноплановому підході – популяризації правової літератури та різноманітності її форм, виваженому поєднанні індивідуальної роботи, наочної популяризації книг. Пройде не одне тисячоліття, поки людство зрозуміє істину, і нарешті, прийме закони, які оберігатимуть дитину – наше найбільше багатство. А сьогодні нам необхідно навчити дітей користуватися своїми правами та виконувати свої обов’язки. Незважаючи на дію Конвенції ООН про права дитини, що була одним із перших законів, який почав діяти в незалежній Україні, проблеми захисту прав дитини в державі роками зберігають свою актуальність.

 

Всі зображення до публікації Я - ДИТИНА! Я - ЛЮДИНА, ЩО МАЄ СВОЇ ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ!
Категорія: Події | Переглядів: 881 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/7