Головна » Події » У ТИШІ ХРАМУ, ДЕ ЖИВУТЬ СЛОВА...
18:20
У ТИШІ ХРАМУ, ДЕ ЖИВУТЬ СЛОВА...
фото У ТИШІ ХРАМУ, ДЕ ЖИВУТЬ СЛОВА...

13 грудня в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулася літературна-музична імпреза "У тиші храму, де живуть слова... " з нагоди присвоєння центральній районній бібліотеці імені Михайла Яцківа.
Гостям свята було запропоновано переглянути мультимедійні презентації від Мар’яни Краховської та Марії Сем’янів про життєвий і творчий шлях Михайла Яцківа та діяльність центральної районної бібліотеки.
Багато привітань та побажань отримала бібліотека в цей день, адже на свято було запрошено багато гостей. Працівників бібліотеки та відвідувачів з такою важливою подією привітали: перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Поштарюк, директор ОУНБ імені Івана Франка Людмила Бабій, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Галина Канюк, письменники Євген Баран, Ярослав Ткачівський, Василь Бабій. 
Вони дали високу оцінку роботі бібліотеки, а також зупинились на творчості письменника М.Яцківа. 
- Михайло Яцків – велика, драматична, геніальна постать в українській літературі, - зазначив голова обласної організації НСПУ Євген Баран у своєму виступі та запропонував вручати районну премію ім.М.Яцківа саме в рідному селі письменника, в Лесівці, з читанням творів Яцківа.
Від імені працівників бібліотек-філій  району колектив центральної районної бібліотеки привітали Ольга Богославець та Марія Котюк (завідувачки бібліотек-філій сіл Дзвиняч і Глибівка).
Слова вдячності на адресу керівництва районної державної адміністрації, обласної наукової бібліотеки, районного відділу культури і туризму висловила директор ЦБС Марія Краховська.
Свято вдало доповнювали музичні вітання від народного аматорського вокального ансамблю «Горлиця» Будинку культури с.Саджава.
Інсценізацію за оповіданням М.Яцківа «Що ж робити?» майстерно представила лауреат премії ім. М.Яцківа в номінації «Сценічне мистецтво 2003 року» Галина Магас.
В рамках заходу було влаштовано книжково-ілюстативну виставку «Михайло Яцків: знаний і незнаний».
Ведучі свята - Олександра Микула, завідувачка бібліотекою-філією с. Грабовець та Марія Сем’янів, провідний бібліотекар відділу обслуговування центральної районної бібліотеки.

 

Всі зображення до публікації У ТИШІ ХРАМУ, ДЕ ЖИВУТЬ СЛОВА...
Категорія: Події | Переглядів: 906 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/9