Головна » Події » СВЯТО МИКОЛАЯ
15:13
СВЯТО МИКОЛАЯ
фото СВЯТО МИКОЛАЯ

Хай Миколай у вишиванці
Розбудить подарунком вранці
І принесе у твою хату
Добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії,
Зернятко щастя хай посіє.
Зігріє гумором, любов'ю,
І принесе Тобі здоров'я!
Одне із зимових свят – Свято Миколая – улюбленця всіх дітлахів України, було проведено 16 грудня в читальному залі  центральної  районної бібліотеки. На свято "Хай Миколай у вишиванці розбудить подарунком вранці", зініційоване Вікторією Римарук, депутатом районної ради та Надією Парфан, головою громадської організації "Наш край", було запрошено дітей і батьків – воїнів АТО, волонтерів, активістів Майдану.
Любов Цинюк та Оксана Краховська, бібліотекарі центральної районної бібліотеки, ведучі заходу розповіли присутнім історію виникнення цього свята, традиції його святкування. 
Учасники драматичного гуртка Богородчанського будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом Марії Бітківської (директор Любов Гоголь) показали лялькову виставу «Святий Миколай над селом».
Діти брали активну участь в розважальній програмі, до якої увійшли ігри, конкурси, вікторини, танцювальний флешмоб, яку підготували Марія Бітківська та Мар'яна Барган, а також із захопленням відгадували загадки на зимову тематику. За це із задоволенням отримували призи. 
Зі святами привітав Василь Поштарюк, заступник голови райдержадміністрації, побажавши всім здоров’я, миру, щастя та благополуччя.
До проведення заходу долучилися також і районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації (директор Святослава Паливода), пожежно-страхове товариство «ГРІМ»( голова громадської організації Ярослав Свідрак),  "Українська агенція інвестицій і розвитку" (голова громадської організації  Назар Маслій), "Наш край" ( голова Надія Парфан), меценати свята. 
Всі учасники отримали заряд позитивних емоцій, солодощі  від Святого Миколая.
В рамках заходу присутні переглянули одну із кращих документальних стрічок фестивалю DocuDays ( права простої людини-громадянина та дитини зокрема).

Всі зображення до публікації СВЯТО МИКОЛАЯ
Категорія: Події | Переглядів: 838 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/7