Головна » Події » УКРАЇНА - МОЯ БАТЬКІВЩИНА
19:09
УКРАЇНА - МОЯ БАТЬКІВЩИНА
фото УКРАЇНА - МОЯ БАТЬКІВЩИНА

25 грудня у читальному залі центральної районної бібліотеки імені М.Яцківа відбувся показ фільму «Десять секунд» в рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DocudaysUA-2016. 
«Десять секунд» - фільм про людей і про місто, що загублене в часі та просторі. Про те, як швидко може змінитися життя, й про те, як навіть після непоправного є речі, які лишаються незмінними. В основі фільму лежать події, що є наслідком обстрілу житлового кварталу «Східний» міста Маріуполь 24 січня 2015 року. Обстріл вівся із систем залпового вогню «Град» з боку території, окупованої проросійськими  бойовиками.
На заході були присутні учасники Майдану, волонтери та громадські активісти району.
Після перегляду кінострічки був проведений круглий стіл на тему «Україна – моя Батьківщина», під час якого учасники заходу обмінялися думками щодо військових дій на Сході України, їх причини і наслідки, намагалися знайти шляхи застереження цих подій.
Координатор проекту Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA-2016 в Івано-Франківській області Назар Маслій підбив підсумки проведених заходів. 

 

Категорія: Події | Переглядів: 627 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2