Головна » Події » З ЛЮБОВ'Ю ПРО ЖІНКУ!
17:38
З ЛЮБОВ'Ю ПРО ЖІНКУ!
фото З ЛЮБОВ'Ю ПРО ЖІНКУ!

7 березня в читальному залі  центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа пройшов поетичний акорд «Єдине ціле: жінка і весна!».
Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, одягаються у зелень і квітнуть дерева.
І не дивно, що саме на початку цієї дивної пори, коли все пробуджується, набирає сили, жінок усього світу вітають із прекрасним святом 8-го Березня.
Міжнародний жіночий день – це свято половини людства – найчарівнішої, наймилішої, доброї, ніжної, турботливої. Жінка – це восьме диво світу, муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки. Жінка – це сутність життя на землі. В ній початок усього.
Жінку оспівують у музиці, поезії, живописі і скульптурі. Образ жінки звеличується все частіше в мистецьких творах. Так було, є, так буде вічно. Бо вічна краса душі, вічна доброта  серця…, - зазначила у вступному слові ведуча заходу, бібліотекар-краєзнавць Оксана Краховська, привітавши всіх із святом весни, краси і любові.
Безліч поезій написано, безліч пісень складено, адже жінка – це одвічна загадка в усі часи, в усіх народів. Тож присутні читали вірші, присвячені весні і жінці.
Насамкінець справжній весняний поетичний  сюрприз для жінок зробив активний учасник масових заходів Роман Пилипів, подарувавши авторський вірш «В чеканні свята».
В рамках заходу влаштовано книжково-ілюстративну виставку «Жінко, ти завжди велична».
 

Всі зображення до публікації З ЛЮБОВ'Ю ПРО ЖІНКУ!
Категорія: Події | Переглядів: 714 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4