Головна » Події » ВІЙНА В ДОЛІ МОЄЇ РОДИНИ
19:11
ВІЙНА В ДОЛІ МОЄЇ РОДИНИ
фото ВІЙНА В ДОЛІ МОЄЇ РОДИНИ

22 червня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа відбулася година-спомин «Війна в долі моєї родини». На захід було запрошено найповажнішу користувачку бібліотеки Ольгу Тимківну Пархуць, яка поділилися з присутніми  своїми спогадами, роздумами  про ті далекі, важкі, сумні роки.
Всі присутні мали можливість почерпнути та збагатити свої знання цікавою і корисною інформацією про історію  краю в роки Другої світової війни 1939-1945р.р. та післявоєнний час. Розповідь Ольги Тимківни нікого не залишила байдужим.
Захід супроводжувався патріотичними та стрілецькими піснями у виконанні Володимира Канюка, заслуженого працівника культури України.
Слова вдячності  за цікаву розповідь  та вітання з днем народження прозвучали від Любові Тимків, вчителя Богородчанської ЗОШ  І-ІІІ ст. №1  та Галини Канюк, начальника відділу культури, національностей та релігій райдержадміністрації.
Ведучими заходу були Марія Пороговська, бібліотекар читального залу та Марія Сем'янів, провідний бібліотекар відділу обслуговування центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа.

Всі зображення до публікації ВІЙНА В ДОЛІ МОЄЇ РОДИНИ
Категорія: Події | Переглядів: 720 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2