Головна » Події » РАЙОННИЙ СЕМІНАР
19:33
РАЙОННИЙ СЕМІНАР
фото РАЙОННИЙ СЕМІНАР

29 червня на базі  бібілотеки-філії с. Міжгір’я відбувся семінар-практикум для бібліотечних працівників району на тему «Виховання основ здорового способу життя – змістовний напрямок діяльності сучасної бібліотеки».
Семінар відкрила Марія Краховська, директор ЦБС, яка наголосила,що важливим напрямком в роботі книгозбірень є популяризація та формування у користувачів уявлення  про здоровий спосіб життя, прагнення зберігати та зміцнювати здоров’я. Це є ключова суспільна проблема сьогодення і бібліотеки не повинні бути осторонь, а різними формами і методами популяризувати цінності основ здоров’я.
Галина Бардзій, завідувачка бібліотекою-філією с. Міжгір’я надала коротку історичну довідку про рідне село та презентувала колегам досвід своєї роботи на допомогу формуванню навиків ведення здорового способу життя серед користувачів різних вікових категорій.
З консультацією «Активізація роботи бібліотек по формуванню позитивної мотивації на здоровий спосіб життя» виступила Оксана Дидич, провідний методист централізованої бібліотечної системи.
В рамках районного семінару відбувся історико-екологічний круїз «Я пройдусь лісовими стежками…».
 

Всі зображення до публікації РАЙОННИЙ СЕМІНАР
Категорія: Події | Переглядів: 629 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1