Головна » Події » НІ! ЛЮДИНА - НЕ ТОВАР!
14:32
НІ! ЛЮДИНА - НЕ ТОВАР!
фото НІ! ЛЮДИНА - НЕ ТОВАР!

2010 році Генеральна Асамблея прийняла Глобальний план дій по боротьбі з торгівлею людьми, закликавши уряди в усьому світі вжити скоординованих і послідовних заходів щодо перемоги над цим злом, щоб прискорити темпи розвитку і підвищити ступінь безпеки в усьому світі. У день Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, необхідно «підвищувати обізнаність громадськості про стан жертв торгівлі людьми, заохочувати  захищати їх права». 
Так, зі спільної ініціативи районного центру зайнятості, БФ УГКЦ «Карітас-Івано-Франківськ», Богородчанського ЦССДСМ, УСЗН, відділу культури, національностей та релігій райдержадміністрації організовано та проведено  зустріч за круглим столом  «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці», що пройшла 2 серпня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа.
В рамках заходу організовано виставку-застереження  науково-публіцистичних та художніх творів «Ні! Людина  - не товар!».
Представники державних інституцій, громадських організацій надавали інформацію щодо торгівлі людьми, безпечної міграції та працевлаштування, консультували щодо безпечного працевлаштування і ризиків потрапляння у  ситуацію  торгівлі людьми. Контекст заходу також був пов'язаний і з впровадженням безвізового режиму з країнами Євросоюзу та необхідності підвищення поінформованості громадян з його правилами.
Безумовно, такі заходи не залишають байдужими до людських страждань і болю, ба більше того, привертають і закликають до взаємопідтримки, взаємодопомоги один одному та боротьби з ганебним злочином  ХХІ століття.

Всі зображення до публікації НІ! ЛЮДИНА - НЕ ТОВАР!
Категорія: Події | Переглядів: 677 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1